De Warmste Week is ondertussen een evenement geworden met een jaarlijkse editie. Dit jaar kan iedereen op zondag 29 september aanstaande deelnemen aan de Warmste Wandeltocht . De wandeltocht start en eindigt aan Huis van Jef, Guldensporenslag 32, Evergem. Je hebt als wandelaar de keuze uit vier afstanden, namelijk 6, 12, 18 en 24 kilometer; en wat heel aangenaam is om te vermelden is, dat de kortste afstand geschikt is voor mensen die in een rolstoel zitten of voor gezinnen met kinderwagens. Kortom, niemand wordt uitgesloten, maar iedereen die dit initiatief een warm hart toedraagt kan hieraan deelnemen.

Onderweg is er een tussenstop voorzien in De Zeppelin (Stoepe), en voor de twee langste afstanden is er een bijkomende stop voorzien in Ter Walle (Oosteeklo). Op elke stop heb je de mogelijkheid om een hapje en een drankje te kopen. Het is niet nodig om vooraf in te schrijven. Deelnemen kost slechts 2 euro en kinderen die jonger zijn dan 6 jaar wandelen gratis mee. Starten kan je tussen 7 uur ‘s morgens en 15 uur in de namiddag.

De opbrengst van dit warme initiatief, dat georganiseerd wordt door Politiezone Assenede-Evergem, in samenwerking met 3 officiële wandelclubs uit diezelfde zone: Al Kontent (Evergem), De Trekvogels (Boekhoute) en de Kwartels (Assenede), gaat integraal naar Fonds Emilie Leus (verkeersslachtoffers).

Politiezone Assenede-Evergem:
Telefoon: 09 / 257 00 10
PZ.AssenedeEvergem@police.belgium.eu
www.evergem.be/politie

Bron: Burggrave 08 Evergem – een uitgave van Gemeente Evergem.

Met dank aan de Gemeente Evergem.
Met dank aan de Politiezone Assenede-Evergem.
Info betreffende de afbeelding op deze pagina: Copyright © Gemeente Evergem, Copyright © De Warmste Week – Music for Life.