Nog geen plannen voor woensdag 11 november 2020? Dan nodig ik jullie van harte uit om deel te nemen aan de familiewandeling, welke start op het voetbalveld aan het Sportcentrum Hoge Wal. Er is een vrije start voorzien en aankomen kan je tussen 11.00 en 17.00 uur. Deze wandeling is volledig gratis en er zijn 2 wandellussen voorzien. Onderweg is er geen cafetaria voorzien, en zijn de toiletmogelijkheden ook beperkt.

De eerste wandellus gaat richting Kluizen en heeft een afstand van 6 kilometer. Bij de tweede wandellus, welke richting Rieme gaat, kan je kiezen uit 3 verschillende afstanden, namelijk 12, 15,5 of 18 kilometer. Je kan natuurlijk ook starten op het parcours waar je de ‘Wandel Mee’ – pijlen ziet hangen.Hou er echter rekening mee dat de Coronamaatregelen steeds moeten nageleefd worden. Kom je met de fiets, dan is er een extra fietsenstalling voorzien aan Huis van Jef.

De kinderen van de Evergemse lagere school krijgen bij aankomst een kaartje om af te geven aan de turnleerkracht, in ruil voor een stempel op hun Olympische Sportpas. De familiewandeling is een organisatie van gemeente Evergem en Evergem Sport!vzw.

Volg na de start op de Hoge Wal, de wegel op het einde van de parking; sla dan rechtsaf richting atletiekpiste, tussen het voetbalplein en het zwembad. Maar geen zorgen, want de volledige wandeling is bepijld, en op op maandag 16 november worden de pijlen weggenomen. Dat betekent dat je ook na 11 november deze wandeling kan doen.

Graag vermeld ik hier ook nog even dat de Wandelclub ‘Al Kontent’ tot eind oktober ook 3 wandelingen heeft uitgepijld. Je vind ze terug op deze link.
Natuurlijk zijn er ook nog tal van andere wandelingen in Evergem, welke je kan terugvinden op de website.

Bron: Nieuwsbrief oktober 2020 van Evergem Sport!vzw.

Met dank aan Evergem Sport!vzw en in het bijzonder aan Dhr Erick Poppe.

Info betreffende de folder op deze pagina: Copyright © Evergem Sport!vzw.