kasterleeBen je iemand die op zoek is naar een mooie wandeling met een extraatje in de Antwerpse Kempen, en wil je ondertussen proeven van de plaatselijke streekbieren en kennismaken met echte caféspelen? Dan is de bewegwijzerde wandeling ‘Tussen pot en pint’ de ideale oplossing en bovendien ook erg leuk als een groepsactiviteit.

Deze wandeling kan je nog tot en met 1 mei elke dag doen, maar je moet er wel rekening mee houden dat er op dinsdag slechts twee cafés geopend zijn. De prijs van een brochure is 10 euro. De brochure met daarbij een wandelplan en bonnen wordt te koop aangeboden bij Toerisme Kasterlee. Geniet van een leuke wandeling die garant staat voor  7,6 kilometer lang genieten van rustige, landelijke wegen en de Kleine Nete.

Telt je groep tien personen, dan reserveer je best minstens drie werkdagen op voorhand bij Toerisme Kasterlee, Markt 13, Kasterlee. Je vertrekdag, alsook je tijdstip van vertrek kan je zelf bepalen en je kiest zelf uit onderstaande deelnemende cafés de welke je bezoeken wil:

Met dank aan de dienst Toerisme Kasterlee

Info betreffende de foto: © Toerisme Provincie Antwerpen en de fotograaf is Van den Bosch Ronny