Hou je van lekker uit eten gaan, ook al is het niet direct aan je achterdeur? Dan is deze formule wel iets voor jou, want vijf authentieke hoeves in het Dijleland zijn het decor voor vijf lokale topchefs die daar dan met heerlijke hoeveproducten aan de slag gaan en iets lekkers op je bord toveren. Gedurende vijf lenteweekends kan je zowel op vrijdagavond als op zaterdagavond genieten van een uitzonderlijke culinaire reis in het gezelschap van je familie en vrienden.

De Smaakhoeve bied jou en je tafelgenoten de kans om het beste van het Dijleland te proeven en week na week kan je dit doen op een andere locatie, want elke Smaakhoeve heeft natuurlijk zijn eigen specialiteit. Je kan kiezen uit een diner tussen de wijnranken, of midden tussen de weiden en velden of op de binnenkoer van een witloofhoeve. Aan jullie de keuze, of kies ze gewoon allemaal wanneer het moeilijk kiezen wordt.

En als je weet dat chefs zoals Jeroen De Pauw en Kwinten De Paepe aan het fornuis staan, dan ben je helemaal zeker van hoogstaande culinaire verwennerij en een avond van heerlijk genieten. Aangezien de plaatsen beperkt zijn is vlug reserveren de boodschap. Meer informatie vind je terug op www.desmaakhoeve.be

Info betreffende data en locaties:

  • 12 & 13 mei bij ’t Waterbos in Herent
  • 19 & 20 mei bij Chardonnay Meerdael in Oud-Heverlee
  • 26 & 27 mei bij Hof ter Vaeren in Huldenberg
  • 2 & 3 juni bij ’t Silsomhof in Kortenberg
  • 9 & 10 juni bij Rudi Van Ingelgom in Kampenhout

Met dank aan de dienst Toerisme Vlaams-Brabant