Aan de rand van de mooie stad Gent vindt je Restaurant In Den New Karpel. Kom hier naartoe voor een culinaire ervaring waar gastronomie ,gezelligheid en sfeer zich tot een bijzonder resultaat mengen.

Je wordt er bovendien verwend met tongstrelende gerechten ,maar ook met een zicht op het kabbelende water van de Leie. Om het plaatje helemaal compleet te maken is gastvrouw Ann een symbool van klantvriendelijkheid en gastvrijheid,waardoor dit restaurant in 2014 genomineerd werd voor de prestigieuze Hospitality Award.

P1070788Een andere grote troef is dat het restaurant gelegen is op de ‘Asselswandelroute‘, een wandeling die je meeneemt langs de oevers van de Leie. Nadien kan je gezellig uitrusten met vrienden en familie op het ruime terras met zicht op de Leie.

Ook de kaart is een echte verrassing, want je hebt de keuze uit een dagschotel, à la carte eten of kiezen voor een Lente Menu, een Luxe Menu, een Elite Menu of een Moederdag Menu; en de dessertkaart zorgt er beslist voor dat je smaakpapillen nog meer aangenaam verrast worden.

Voel je dus van harte welkom en laat het genieten beginnen !

 


Gegevens restaurant:

 Dijkweg 37

9031 Drongen

tel:09-374.02.15

indennewkarpel@skynet.be

www.indennewkarpel.com

 


Maandag gesloten

Dinsdag van 12:00 tot 14:00 uur

Woensdag tot Zondag : 12:00 tot 15:00 uur en van 18:00 tot 22:00 uur