dijk 34Dankzij onze buren, van wie we een bongobon “ontbijt met bubbels” kado kregen, hebben we dit restaurant mogen ontdekken. Dijk 34 is gelegen aan de oevers van de Nete in Lier en is tevens de plek bij uitstek om eens te genieten van de mooie omgeving, alsook van het panoramisch uitzicht dat je hebt vanop het buitenterras op onder andere de Sint-Gummarustoren, de groene oevers en de gerestaureerde industrïele site van de Bloemmolens Hellemans waar Dijk 34 deel van uitmaakt.

De bongobon geeft recht op een ontbijt voor twee personen, bestaande uit een glaasje cava voor elk, vers fruitsap, koffie of thee, een zacht gekookt eitje, ambachtelijke beenhesp met seldersla, een stukje brie, een spiesje van bocconcini en tomaat, gandaham, tonijnsla, yoghurt met coulis van groene appel, chocoladebroodje, drie broodjes, confituur en choco.

De architectuur van het restaurant is strak en binnen zorgt een centrale open haard voor gezellige warmte. In de zomer is het ruime, zwevende terras erg geliefd, zowel voor een heerlijk ontbijt, voor een frissen mojito, als voor een licht slaatje of een uitgebreid gastronomisch diner.

Chef Berten Bos stelt om de zes maanden een gevarieerde menukaart op met heerlijke gerechten, waarbij hij uitsluitend dagverse producten gebruikt, waarmee hij dan de mooiste creaties te voorschijn tovert. Hij serveert voor ons de betere Belgische keuken met Zuiderse en Oosterse invloeden.

De vaste menukaart wordt aangevuld met creatieve tweewekelijkse suggesties, waarin seizoenproducten worden verwerkt, en een mooie selectie van Franse- en wereldwijnen zorgt voor de perfecte aanvulling bij uw maaltijd. Dijk 34 heeft een capaciteit van 80 personen, met een zomerterras van 100 personen.

Dijk 34

Hoogveldweg 34

2500  Lier

Tel: 03  489  34  69

www.dijk34.be

Info betreffende de foto’s op deze pagina: Copyright © Ryckaert Gino.