Uitgebreide menukaart

 

Restaurant De Wilg opende de deuren in de zomer van 1994. Huidig zaakvoerster Ingrid nam De Wilg over in 2001, maar draait al sinds 1995 mee in de zaak en kent dus het klappen van de zweep. Wat startte als een doorsnee taverne, groeide gaandeweg – na twee jaar avondschool voor een opleiding tot restauranthouder – uit tot een mooie zaak met een uitgebreide menukaart.


Huisgemaakte gerechten

Aan de kwaliteit van onze gerechten besteden wij de grootste zorg, net als aan de afwerking en presentatie. Vrijwel alle gerechten worden dan ook ‘in huis’ gemaakt. Het personeel zorgt voor een aangename bediening in een huiselijke sfeer; de fijne omgeving doet de rest.

In december 2015 ging de zaak tijdelijk dicht. Na een opknapbeurt, startten we in juni 2016 het BBQ-fondue-grill restaurant. Onder het concept van gezellig tafelen kozen we voor de formule om samen rond een vuur uw eigen vlees te bakken. We bouwden de barbecue in de tafel, zetten een pot met hete olie of de hete stenen bij u op tafel. Met zijn allen er rond een babbel, een knabbel en de tijd passeert zonder dat u het beseft.


Voor ieder wat wils

Maar u kan nog steeds terecht voor een simpele spaghetti, balletjes met krieken, een wrap met kip, stoofvlees of vol au vent met frietjes en heerlijk malse steak. Ook visgerechten staan op de kaart en zelfs de “mag het eens zonder vlees” gerechtjes.

Dus voor ieder wat wils, vis, vlees of veggie. Kleine snack of uitgebreid dineren het kan allemaal.

Wij kijken er naar uit om u eens te mogen verwelkomen.

Met dank aan Mevrouw Ingrid Bal, uitbaatster van Restaurant De Wilg,  die me deze tekst en foto’s bezorgde.
Info betreffende de foto’s: © Ingrid Bal