Onthaasten en genieten in stijl, dat kan in ” Cimbarsaca “, een charmante 19e eeuwse burgerwoning met pastorijtuin in het rustige Scheldedorp Semmerzake, de perfecte uitvalsbasis voor wie de Vlaamse Ardennen en haar rijk historisch verleden wil verkennen met de fiets, te voet of op het water.

Cimbarsaca beschikt immers over het kwaliteitslabel ” fietsvriendelijk logies ” en staat garant voor het onthaal van de fietstoerist. Cimbarsaca telt momenteel 4 kamers met ruimte tot 4 personen. Elke kamer is uitgerust met een volledig ingerichte privé badkamer, televisie, internet, telefoon, minibar, …

Een heerlijk uitgebreid ontbijt wordt geserveerd in de charmante ontbijtruimte met vers geperst vruchtensap en huisbereid brood. Heerlijk ontbijten in het sfeervolle decor van B&B ” Cimbarsaca ” kan ook zonder overnachting, mits reservatie.

Een sfeervol ingerichte seminarieruimte met zicht op de inspirerende tuin voor vergaderingen of meerdaagse trainingen. Een onvergetelijke dag beleven? Een ideaal decor voor familiefeesten, recepties, productvoorstellingen, uw feest op maat! Gastvrouw Luce hoopt u binnenkort te mogen ontmoeten in haar B&B ” Cimbarsaca “.

Wens je alle details omtrent deze gezellige B&B eens na te lezen, klik dan meteen door op deze link: http://www.guesthouses.be/cimbarsaca/

Deze pagina werd gepost met de vriendelijke toestemming van de uitbaters van B&B ” Cimbarsaca “.