Kinderen houden van dieren en dieren houden ervan vertroeteld te worden door kinderen. Plan eens een uitstap met je kinderen naar de kinderboerderij Bokkeslot en laat ze kennismaken met kippen, konijnen, poezen, schapen, ezels en bokken. Boer Willem, eigenaar van Bokkeslot organiseert ook verschillende leuke activiteiten op de boerderij zoals brood maken, knutselen en de dieren voederen.

Belangrijk om te weten zijn de openingsuren: de kinderboerderij is elke werkdag geopend van 9 tot 12 en van 14 tot 17 uur. Wat betreft de weekenden of vakantieperiodes, kan je best eens een kijkje nemen op hun website. Op zon- en feestdagen genieten boer Willem en zijn dieren van een welverdiende rustpauze. De ‘Open Kijk dagen’ zijn reeds achter de rug, want die vonden plaats tijdens het derde weekend van mei, maar het Oogstfeest gaat door op de tweede zondag van oktober. Dat kunnen jullie alvast noteren in jullie agenda.

Kan je zolang niet wachten om eens langs te komen? Geen probleem hoor, want elk seizoen valt er wel iets te beleven op deze kinderboerderij. En wanneer je regelmatig eens langskomt dan kan je de dieren zien opgroeien, of het binnenhalen van de oogst meebeleven. Begint het nu echt te kriebelen om zelf de handen eens uit de mouwen te steken? Neem dan via de website contact op met boer Willem; of kom gewoon eens langs en beleef het leven op de boerderij, dan weet je meteen of dit werk jou ligt!

 

Tot op de boerderij!

Boer Willem
willem@bokkeslot.be

Met dank aan de dienst Toerisme Leiestreek