Het tweede terrein voor kampeerauto’s dat ik vandaag een beetje wil promoten bevindt zich in de Leihoekstraat in Machelen-aan-de-Leie en is gedurende het volledige jaar en tevens 24/24 uur toegankelijk. Het terrein beschikt over 8 plaatsen die je telkens voor maximum 3 dagen kunnen gehuurd worden.

Het is gelegen op wandelafstand van het Roger Raveelmuseum, waar je enkele petanquebanen, ping-pongtafels en een speeltuin vindt. Goed om weten is dat het terrein op de gemeentelijke fietslus Machelen Guldenroute ligt, welke een afstand heeft van 32 kilometer.

Het terrein beschikt over de nodige voorzieningen zoals gratis elektriciteit, een lospunt voor afvalwater en het chemisch toilet en afvalcontainers. Daarenboven is het ook mogelijk om drinkwater te nemen aan het sanistation.

Gedurende het ganse jaar betalen de gebruikers van dit terrein 8 euro per toegang, en dat door middel van een inworp van munten aan de slagboom gelegen bij de ingang. Hetzelfde geldt voor diegenen die het terrein verlaten; ook daar is een slagboom voorzien waar je 8 euro aan munten dient in te werpen vooraleer deze opent.

Enkele nuttige tips tot slot:

  • Fietsverhuurder Pushkin, Dorpsstraat 54 op 200 meter verwijdert
  • Machelen Put waar je kan vissen en gezellig tafelen in één van de horecazaken
  • Dagelijkse producten zoals brood, vlees, groenten en fruit vind je eveneens in de Dorpsstraat
  • Een apotheek en een zaak met dierenvoeding vind je ook in de Dorpsstraat