De Balokken kan je omschrijven als een 36 hectare groot recreatie-eiland, dat gelegen is aan de oevers van de Leie in Wervik, en biedt plaats aan 8 kampeerauto’s. Het is niet nodig om vooraf te reserveren en je betaalt hier slechts 5 euro voor 72 uur. Deze kampeerplaats is voorzien van elektriciteit, mogelijkheid voor het lozen van afvalwater en ledigen van het chemisch toilet; voorzieningen welke inbegrepen zijn in de prijs. Zelfs je watertank kan hier op het terrein aangevuld worden.


De Balokken


Vlakbij is er een cafetaria en het stadscentrum en het Nationaal Tabaksmuseum en de Dienst voor Toerisme vind je op wandelafstand. Speciaal voor de GPS – gebruikers geef ik de coördinaten mee: N 50,77319° en E 03,02612°. Dit kampeerterrein is door zijn ligging, de ideale vertrekbasis voor diegenen die de regio ‘Grensleie’ willen ontdekken.

Wil je toch nog wat meer info omtrent de Balokken z/n, 8940 Wervik; neem dan vooraf telefonisch contact op het nummer +32 (0) 56  95  24  25; of stuur een mail naar toerisme@wervik.be of neem alvast een kijkje op de website van wervik