lunchcafélunchcafé3lunchcafé2

Het lunchcafé is een ontmoetingsplaats waar “food & drinks” centraal staan. Reeds vroeg in de morgen bereiden wij met liefde de dagverse producten in een lekker ontbijt, gezonde lunch of een zoethoudertje. We bieden u graag een ruime keuze aan luxe broodjes, salades , pasta’s, huisgemaakte burgers en wisselende suggesties …


Food & Drinks!

lunchcafé4lunchcafé6lunchcafé5

U kan dagelijks (behalve op woensdag) doorlopend bij ons terecht. In de zomer is het heerlijk vertoeven op ons gezellig terras.

U vindt ook zeker een lekker drankje op onze drankenkaart: van biertje tot frisdrank tot wijntje! Een aperitiefje met een lekker hapje mag zeker niet ontbreken en voor de kleintjes voorzien we mini-menu-tjes en een speelhoekje.

Kinderen welkom!

U kan uw tafel én uw gerecht reserveren via onze website zodat u uw lunch in uw lunchtijd perfect rustig kan komen nuttigen. Indien tijd u ontbreekt om te blijven lunchen bij ons, bieden wij een ruim assortiment meeneemgerechten aan. Dit gaat van broodjes, salades, pasta’s tot zoete snacks en dagverse huisgemaakte soep !

Gezellige tijd doorbrengen!

Het Lunchcafé is dé perfecte plaats om een gezellige tijd door te brengen onder vrienden, collega’s of familie! Het is tijd om te genieten! Tot binnenkort… @ het lunchcafé !

Ann en Frank

lunchcafé7

Nuttige info!

 Het Lunchcafé vind je terug in Evergem, Dorpsplein 20.

Telefonisch bereikbaar op het nummer 0484 / 76 03 24. Of via email: info@hetlunchcafe.be

Open op maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag van 07.00 tot 21.00 uur. Gesloten op woensdag.

Met dank aan Ann en Frank, de uitbaters van het Lunchcafé, voor de tekst en de foto’s die door hun genomen zijn!