In Zutendaal, “de bosrijkste gemeente van Vlaanderen” verwelkomen wij U graag in ons gezellig, klein en familiaal hotel. Met onze 9 sfeervolle kamers, elk met een aparte inrichting en alle comfort voelt U zich als gast dadelijk thuis. Wij hebben een totale capaciteit van 20 personen. Gratis wifi aanwezig.

Wij bieden onze gasten een all-in formule aan met een gastvrije ontvangst, een gezellige kamer met alle comfort, een heerlijk uitgebreid en gezond ontbijt en lekker eten ’s avonds!

Gelegen in de Kempen, op een boogscheut van het Maasland, vlakbij de Mijnstreek en de glooiende heuvels van Haspengouw kunt U bij ons via het fietsroutenetwerk en het Nationaal Park Hoge Kempen de streek ontdekken.

Als fervente fietser en wandelaar zijn we fier op onze streek en willen we deze graag met U delen! Wij beschikken over een ruime parking en afgesloten stalling voor fietsen en motoren.

 Verder kan ik jullie ook nog vertellen dat Hilde en Paul, de sympathieke uitbaters van “The Oak” nu toch al 12 jaar bezig zijn met hun hotelletje en er ook elk jaar aan werken om nieuwe fietsroutes in te rijden. Zo is er dit jaar een fietsroute naar Tongeren (72 km) en eentje naar de fruitstreek (62 km).

De gasten krijgen niet enkel en alleen de fietsknooppunten mooi op een apart gelamineerd(blaadje) gepresenteerd; daarenboven is er ook telkens een mooi boekje bij waar de fietsroute in wordt beschreven (met pitstops, leuke adresjes en heel wat historische informatie).

Ook zijn Hilde en Paul dit jaar nog meer gespecialisseerd in het verzamelen en gebruik van oude serviezen. Dus wie weet eet jij binnenkort pannekoeken uit grootmoeders tijd  (het recept en op een oud mooi bord!).

 

Wil je meer te weten komen over dit charmant hotel in de Kempen, klik dan op de volgende link:  http://www.hotel-the-oak.be/