Kom even tot rust met je gezin in onze groene omgeving.
Trek je laarzen aan om het Duivenbos te verkennen, ga fietsen langs de oude trambaan, ga spelen op een grote speeltuin met de burcht als historische achtergrond.
 
Eyndevelde is gelegen in een dorp met zowel de brouwerij Van Den Bossche (PaterLieven) als de wijngaard van de mousserende wijn Driesse. Arrangementen zijn in de maak!
 
Sint-Lievens-Esse is rijk aan het natuurgebied het Duivenbos, wat een trekpleister is voor zeer vele wandelroutes. Maak er een fietsweekend van en gebruik Eyndevelde als uitvalsbasis om de Vlaamse Ardennen te leren kennen of om de Ronde te volgen.

Luxueus logeren in alle rust!


In de hoogste straat van Sint-Lievens-Esse kijk je uit over de velden van de Vlaamse Ardennen. Rust en natuur voor de ene. Het vertrekpunt voor wandelingen en fietstochten voor de andere. Het groene hart tussen Herzele, Zottegem, Geraardsbergen, Ninove en Aalst. De plek waar je moeilijk kiest tussen de dauw-dampende zonsopgang of de oranje- roze zonsondergang. Maar een verademing voor iedereen.
 
Zes vakantiewoningen onder 1 dak, wil zeggen 6x cocoonen in de vroegere boerderij. Ga voor geborgenheid van de gewelven of van het hout. Met privacy als je op stap bent met je geliefde en/of gezin. Als groepslocatie voor de hele familie, met voldoende ruimte voor iedereen. Gezellig met een tas koffie op het terras of nestel je in de zetel met zicht over de velden.

Logeren in 3-sterren vakantiewoningen, met muren van leempleister, kalkhennep en zelfs stro!


Met dank aan de uitbaters van Eyendevelde, en in het bijzonder aan Mevrouw Liesbet.

Info betreffende de foto’s op deze pagina: © Atelier 64, Bart Desmet en Eyndevelde.

Klik hier door om rechtstreeks op de website van Eyndevelde te komen.