Fier stel ik jullie een samenwerking voor met AB Ballonvaarten. Omdat ontspannen en genieten onze leuze is, willen wij de bezoekers van deze site de kans bieden om de Vlaamse wegen eens vanuit een ander perspectief te bekijken.

In het vroege ochtendgloren starten we vanuit het Gentse voor een vaart van minimaal één uur over het Vlaamse landschap. Na de landing genieten we na bij een fris glaasje champagne en versnaperingen. AB Ballonvaarten biedt jullie ook de mogelijkheid om jullie fiets tijdens de vaart in hun volwagens mee te nemen, zodat jullie van op de landingsplek de dag ontspannend verder kunnen zetten per fiets met als eindbestemming de opstijgplek van de luchtballon ‘s morgens.

Daartoe beschikt AB Ballonvaarten over een stevig fietsrek zodat jullie fietsen veilig kunnen getransporteerd worden. Een andere optie is dat jullie terug naar de opstijgplek worden gebracht door één van hun wagens en dan van daaruit een fietsroute starten! Dit wordt een zondag om nog zéér lang van na te genieten.

AB Ballonvaarten reserveert reeds 2 zondagochtenden voor jullie, namelijk op:

  • Zondag 23 juni
  • Zondag 7 juli

Aarzel niet om contact op te nemen met info@ballonvaren.be voor verdere info of om jou plaatsje te reserveren!

Of neem alvast een kijkje op hun website: http://www.ballonvaren.be