Een wijs man of wijze vrouw uit het Land van Mark & Merkske zei dat je van fietsen honger krijgt; en hiermee verwees hij of zij daarmee onmiddellijk naar de heerlijke culinaire fietsroute die je meeneemt naar Hoogstraten, Merksplas en Baarle-Hertog voor een belevenis waarbij drie grote troeven worden gecombineerd: fietsen, lekker eten en een groene omgeving.

De formule is als volgt samengesteld. Per persoon betaalt u 37,50 euro en voor die prijs mag je aanschuiven aan een 4 gangenmenu, waarbij het aperitief, het voorgerecht, het hoofdgerecht en de dessert telkens in een andere zaak langsheen je fietsroute worden voorgeschoteld. Bij het voor- en hoofdgerecht kan je kiezen uit een vis-, een vlees- of vegetarisch gerecht.

Op donderdag 4 mei ging deze culinaire fietsroute van start en deze loopt nog tot en met zaterdag 30 september 2017, telkens op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag. Je kan starten tussen 10.30 en 12.00 uur. Reserven doe je best twee dagen vooraf bij Toerisme Hoogstraten.

Ook deze culinaire fietsroute loopt langsheen de fietsknooppunten en dit zijn de stopplaatsen langsheen je tocht:

Wil je iemand gelukkig maken en deze route als geschenk geven? Neem dan contact op met Toerisme Hoogstraten.

Info en reserveren:
Toerisme Hoogstraten | Vrijheid 149 | 2320 Hoogstraten | 03 340 19 55 | toerisme@hoogstraten.be | www.hoogstraten.be

Bron:
Toeristische Gids Kempen 2017

Met dank aan de dienst Toerisme Hoogstraten
Met dank aan de dienst Toerisme Kempen

Info betreffende de foto:
┬ę Copyright Toerisme Provincie Antwerpen en de foto werd gemaakt door De Backer Mie