Geoffrey en Sarah leerden elkaar kennen toen ze amper 6 jaar oud waren. Op hun 10de levensjaar verloren ze elkaar uit het oog en gingen ze elk hun eigen gangetje. In 2008, ruim 11 jaar later, vonden ze elkaar terug en hadden ze meer dan mooie herinneringen samen… .

Ze hadden een gezamenlijke passie voor horeca in al zijn aspecten. Lekkere voeding, leuke presentaties, mooie wijnen, nieuwe gins, verse thee, pas gemaalde koffie,… Snel kwamen ze tot de vaststelling dat een eigen eetgelegenheid datgene was waar zij werkelijk voor wouden gaan. Na 8 jaar hard zwoegen, veel wegdromen en talloze gesprekken over een eigen zaakje openen zij, met grote vreugde, hun eetgelegenheid te Ertvelde.


Gezelligheid, gastvrijheid, een huiselijke sfeer waarin iedereen welkom is !

Arthe. staat voor gezelligheid, gastvrijheid, een huiselijke sfeer waarin iedereen welkom is. Op de kaart staan zowel de onmisbare klassiekers als vernieuwende gerechtjes voor de ontdekkers onder ons. Verse ingrediënten, seizoensgebonden producten en eerlijke prijzen dragen Sarah en Geoffrey hoog in het vaandel.


Brasserie Arthe.

Pastorijstraat 56
9940 Ertvelde
09/311.59.65
info@brasserie-arthe.be

Openingsuren:

Keuken:
12u00 -14u30
18u00 – 21u00

Gesloten op maandag, dinsdag en zaterdagmiddag.

Menu:


Van de kaart eten:

Er zijn verschillende mogelijkheden waarbij je kan kiezen om in de eerste plaats van de kaart te eten. Starten doe je dan met een dagsoep, kaas- , garnaal- of Augustijnkroketjes; carpaccio van rund, burrata, ganzenlever of scampi naar keuze. Vervolgens kan je kiezen uit een hoofdgerecht van vlees of vis; en de maaltijd sluit je dan af met diverse zoetigheden zoals een dame blanche, een dame noisette, een coupe met aardbeien, een crème brûlée met hazelnoot, een chocolademousse, een moelleux van chocolade en zeezout of een sabayon van Augustijn blond.


Pasta’s en salades:

Je kan eveneens kiezen voor een heerlijke pasta of dagverse salade. Zelfs de kleintjes worden niet vergeten, want zij kunnen kiezen uit aangepaste gerechtjes op de kaart zoals een kinder filet pur, een hamburger of verse fish-sticks, en telkens geserveerd met frietjes.


3 Gangen – lunchmenu:

Voor de zakenman en de bezoekers die dan liever over de middag langskomen is er het 3 gangenlunchmenu, dat bestaat uit soep of voorgerecht; vervolgens een hoofdgerecht en een koffie of dessert als afsluiter. En dit allemaal voor de prijs van slechts 18 euro.


Menu Gastro:

Heb je wat meer tijd en wil je eens culinair verwend worden, kies dan zeker en vast voor het menu gastro, waarbij je de keuzen hebt uit drie-, vier- of vijfgangen; al dan niet met aangepaste wijnen. Voor de prijs moet je het zeker niet laten, want die variëren van 38 tot 50 euro, en van 50 tot 69 euro met de aangepaste wijnen.

 


Deze pagina kwam tot stand dankzij de toelating van Geoffrey en Sarah, waarvoor mijn oprechte dank.
Info betreffende de tekst en de foto’s op deze pagina: © Bart Albrecht van Tablefever.