B&B ” Villa le Monde “, midden in de Ardennen is een ideale plek voor wielrenners en mountainbikers. Gelegen net buiten het centrum tegen een heuvel aan, heeft dit gastenverblijf 4 nette kamers welke allen voorzien zijn van een douche / toilet. Verder heeft de bed and breakfast een prachtig zicht op de kasteelruine van La Roche en Ardenne, en vanuit de serre met een kleine bar en haard, alsook vanop de twee terrassen waarvan 1 overdekt is, is het zicht bijzonder mooi.

Ook voor de innerlijke mens wordt hier goed gezorgd. Met een ruime bierkaart, wijnen en frisdranken is er voor elk wat wils. Tenslotte hebben de Nederlandstalige eigenaars een menukaart waarvan tevens a la carte kan besteld worden. De fietsen kunnen veilig en droog gestald worden.

Serge, de eigenaar van deze B&B heeft ook diverse routes gratis te leen. Ook tips over routes, de omgeving en eventueel boeken van activiteiten zoals kajakken, klimmen, abseilen, enz… kunnen geregeld worden door Serge. Meer informatie over dit flexibele overnachtingsadres, met mogelijkheid tot overnachten van maximaal 16 personen; kan je terugvinden via deze link: ┬áhttp://www.villalemonde.com/0530/scc.aspx?pageID=594.

Deze pagina werd gepost met de vriendelijke toestemming van de uitbaters van B&B ” Villa le Monde “.