Het Leeghof

Leeghof_0021Leeghof_0071Het Leeghof is een privé-sauna met B&B gelegen te Boekhoute, in het Meetjesland. De landelijk gelegen privé-sauna is ruim opgevat en afgewerkt met natuurlijke materialen en kleuren. Het geheel is omringd met een eindeloos zicht op de polders.

U geniet er van talrijke faciliteiten. In de binnenruimte zijn er ruime douches, een stoomcabine en een warm voetenbad. In de rustruimte vindt u ook nog een panoramische infraroodcabine. De grote buitenruimte is voorzien van een authentieke houtgestookte Kelosauna, een overdekte whirlpool en een verwarmd buitenzwembad. Afkoelen kunt u in de neveldouche of onder de trekemmer. Tot slot kunt u uitrusten op het zonneterrras of het polderterras.

Landelijke sauna

Leeghof_0251Leeghof_0311Na uw saunasessie is het mogelijk te overnachten. Dit kan in de landelijke sauna zelf of in het gastenverblijf. In het gastenverblijf geniet u van hetzelfde ruim gevoel. U beschikt niet over één kamer, maar over drie ingerichte binnenruimtes: een salon, slaapkamer en badkamer en een privé-terras gericht op het Zuiden.

Kortom, het LeegHof biedt u alles om te ontsnappen aan de drukte en de stress van het dagelijkse leven. U kunt online alle mogelijkheden bekijken en reserveren via: www.leeghof.be

Met dank aan B&B Het Leeghof van wie ik deze tekst en foto’s, die hun eigendom zijn, mocht gebruiken.