De Crew


Ons team bestaat uit Esther Slootweg & Gerhard Horstink, de eigenaren en exploitanten van zowel B&B Friendship, B&B Domaine Haute Bruyère en Horstink Wijn; proeflokaal en wijncursuscentrum. Zij runnen dit gecombineerde horecabedrijf sinds 1998 en nog steeds met veel plezier!


Slapen in een vliegtuig


In de loop van de middag aan boord stappen van je eigen privé vliegtuig en aan een droomvlucht beginnen met altijd een zachte landing… Dat kan op ons terrein, een voormalig militair complex uit WO2. Daar staat in het park een prachtig gerenoveerde Fokker F.27 te wachten op gasten.

Waarom een vliegtuig in onze tuin laten zetten? Nou, dat is een combinatie van onze liefde voor de Fokker F.27 “Friendship”, het prachtige decor genaamd De Brabantse Wal en  de gemeente Woensdrecht met haar vliegbasis en de van oudsher aanwezige vliegtuigfabriek Fokker. In de driehoek Berg op Zoom, Antwerpen en Zeeland ligt het groene dorp Hoogerheide, sinds 2017 de thuisbasis van ons vliegtuig.

De architect kreeg de opdracht de inrichting te ontwerpen met een knipoog naar de jaren zestig, maar met het comfort van nu. De suite is gemaakt voor maximaal 2 volwassen personen en net als onze andere B&B kamers niet geschikt voor kinderen.


Cadeauticket


Je partner, collega of ouders verrassen met een overnachting in het vliegtuig? Doen! Kan zowel met als zonder datum gekocht worden. We sturen het bijzondere cadeauticket in een neutrale envelop naar je toe zodat  je zelf het ticket op een passend moment kunt geven.


Uw verblijf


Wat mag u als gast in ons vliegtuig verwachten? Ten eerste natuurlijk de luxe en comfort van een suite, denk aan een heerlijk bed, luie bank, huisbioscoop, keukentje en ruime badkamer mét een echte sauna. En een uitgekiend systeem voor wat betreft airco, verwarming en frisse lucht. Alle verlichting is dimbaar voor de juiste sfeer en aan muziek en wifi is natuurlijk ook gedacht. Bij mooi weer wacht een privé terras aan de rand van de vijver.

Wij adviseren onze gasten om al in de ochtend naar onze regio “De Brabantse Wal” af te reizen want er is hier van alles te zien en te doen. Kijk maar eens op de website van het VVV. Vervolgens bent u welkom bij ons vanaf 15:00 uur en mag blijven tot 12:00 uur de volgende dag. Tijdens uw verblijf staan en gratis twee fietsen voor u klaar. 

Koffie, thee en warme choco met koekjes zijn bij de prijs inbegrepen, net als het ontbijt. De koelkast is gevuld met fris, wijn, bier en diverse soorten mix-drankjes in blik, deze extra’s tegen een bescheiden vergoeding net als chips, pinda’s en borrelnootjes. Wij verwelkomen onze gasten zelf en begeleiden ze naar het vliegtuig welke op een paar minuten lopen van ons huis staat.

Hartelijke groet,

Esther Slootweg
Nijverheidstraat 28
4631 KS
Hoogerheide
0164 61 59 66
info@slapenineenvliegtuig.nl

Horstink Wijn | B&B Haute Bruyère | B&B Friendship


www.horstinkwijn.nl


Sinds een jaar of 30 zijn Esther Slootweg en Gerhard Horstink liefhebbers van wijn. Beiden hebben na afronding van de hotelschool gewerkt in horeca en wijnhandel. Met deze ervaring op zak zijn ze vervolgens een wijnproeflokaal begonnen in Hoogerheide, West-Brabant.

Wat kunnen zij voor u betekenen? Natuurlijk kunt u er terecht voor wijnaankopen maar daarnaast voor wijnproeverijen op maat voor groepen en trainingen voor mensen in het wijnvak en/of horeca. De B&B op de 1e etage én het vliegtuig in de tuin bieden talloze logeermogelijkheden met arrangementen op maat.

Boven ons proeflokaal hebben we een Bed & Breakfast voor 10 personen en in de tuin een luxe suite in een Fokker F27 vliegtuig. Leuke weekendarrangementen rondom de thema’s wijn, lekker eten, uitwaaien en ontspanning maken we graag voor u op maat.


Bron: Webpagina B&B Friendship

Met dank aan Mevrouw Esther Slootweg, eigenares van de B&B, en van wie ik deze pagina mocht promoten op mijn website.

Info betreffende de foto op deze pagina: Copyright © Visio Vireo Tuinen