Bed & Breakfast bel-Amel is een huiselijke en gezellige B&B met 2 tweepersoonskamers en 1 vierpersoonskamer gelegen in Amel. Deze gemeente bestaat uit maarliefst 19 deelgemeentes, allen tesamen goed voor circa 5500 inwoners. De voertaal in dit gedeelte van de Belgische Ardennen is Duits.

Vanaf Amel ben je met een half uurtje rijden in Duitsland of Luxemburg, het circuit van Spa-Francorchamps, attractiepark PlopsaCoo en de watervallen van Coo, ski-pistes, en veel meer. Op onze site staan ook een aantal data van diverse evenementen van bij ons in de buurt.

Onze zeer mooie omgeving leent zich perfect voor wandelaars en fietsers, of gewoon met de auto. Sinds kort zijn wij ook een erkend fiets-oplaadpunt voor elektrische fietsen.

Folders met uitgestippelde wandel-, fiets- en autoroutes liggen voor u klaar bij onze receptie. Ook kunnen wij u de weg wijzen naar verschillende bezienswaardigheden. Tevens is het bij ons in de buurt mogelijk om te kanoën, quad rijden, waterfietsen, karten, paintballen enz enz enz.

Enkele steden bij ons in de buurt welke zeker de moeite waard zijn om te bezoeken zijn Sankt Vith, Malmedy, Spa, Verviers, Luik, Aken of Luxemburg-stad.

Een verblijf bij ons hoeft dus niet alleen te bestaan uit slapen en eten; voor ieder wat wils is er wel wat te doen om de dag gezellig, informatief of inspannend door te komen. ‘s Avonds kunt u desgewenst bij ons aan tafel schuiven voor een dagelijks wisselend avondeten, om daarna aan onze bar na te genieten met een (fris-)drankje.

Voor een meerdaags bezoek aan onze b&b hebben wij regelmatig diverse aanbiedingen. Bezoek daarvoor onze website: http://www.belamel.be/