Naar jaarlijkse gewoonte gaat de editie van Wandel Mee dit jaar door in provinciaal domein Het Leen in Eeklo. En hierbij is iedereen van harte uitgenodigd, gaande van de families, de ouders, de grootouders en natuurlijk ook de kinderen. Start en aankomst is de cafetaria Het Leen, dat je vlakbij de ingang van het 262 grote domein vind. Er staan drie verschillende afstanden op het menu, dus er is voor elk wat wils.

Kies uit één van deze afstanden, 6, 12 of 17 kilometer, en geniet van een leuke dag in dit grote boscomplex. Ook voor de rolstoelgebruikers is er een parcours voorzien, zodat iedereen kan deelnemen. Niemand wordt hier uitgesloten. De wandeling van 6 kilometer brengt jullie langsheen de mooie en rustige paden van het domein. De andere wandelingen verlaten het domein en begeleiden jullie naar de omgeving van het Schipdonkkanaal.


Op 11 november in Het Leen in Eeklo


Deze wandeling kadert in ‘Sportieve School’. Dat betekent dat alle leerlingen van de Evergemse lagere scholen een stempel krijgen op hun Olympische Sportpas. De ouders, vrienden en familieleden dragen hun steentje bij om de school te helpen, door voldoende deelnemers warm te maken voor deze activiteit.

Het secretariaat is elke dag geopend van 10 uur (inschrijven en starten) tot 17 uur (iedereen terug in de cafetaria van Het Leen). De kostprijs is slechts 1 euro per deelnemer en moet ter plaatse betaald worden. Deze 38e editie van Wandel Mee werd georganiseerd door Evergem Sport! vzw in samenwerking met de Sportdienst.

Bron: Sportwegwijs 2O19 – 2020, een uitgave van de gemeente Evergem.

Met dank aan de gemeente Evergem.
Met dank aan de sportdienst Evergem.

Info betreffende de foto op deze pagina: Copyright © Evergem Sport! vzw.