Voor 2 personen:

  • 350g Pata Negra gebraad in reepjes van 0.5 cm
  • 1 kleine ui gehalveerd en in reepjes gesneden
  • 1 tl graantjesmosterd
  • 1 tl Dijon mosterd en 1 tl mosterdpoeder
  • 150 ml room
  • 75 ml witte wijn
  • 250 g kastanjechampignons in plakjes gesneden
  • Boter en olijfolie
  • 125 g Basmati rijst


Verhit een klontje boter samen met de olijfolie in een pan en bak de ui glazig.

Haal uit de pan, verhoog het vuur en bak de varkensreepjes tot ze goudbruin zijn.

Voeg de champignons toe en roerbak een paar minuten.

Voeg ui en de witte wijn toe en laat inkoken.

Ondertussen meng je de room met de 3 mosterds en giet over de champignons en varkensreepjes.

Laat inkoken tot de room indikt.

Kruiden met peper en zout.

Serveer met Basmati rijst.

Bron:

Like a child in a sweet shop: neem vlug een kijkje op de facebookpagina en ontdek nog tal van andere, lekkere gerechten!

Foto’s: @ lacias